Aktuality

Platby 1.pololetí 2024/25

Platby 1.pololetí 2024/25

Vážení rodiče, výzvy k platbě za cvičení a tréninky v 1.pololetí 2024/25 budou rozesílány ve druhé …

07.09.2024

Děti na startu

Děti na startu

V případě zájmu o kroužek Děti na startu prosíme o přihlášení do 11.9.2024 (z důvodu velkého zájmu)…

03.09.2024

Přihlášky na kroužky

Přihlášky na kroužky

Vážení rodiče, pro přihlášení na kroužky prosím využijte online přihlášku v sekci cvičení. Jednoliv…

16.08.2024

Rozvrh cvičení a tréninků na školní rok 2024/25

Rozvrh cvičení a tréninků na školní rok 2024/25

Vážení rodiče, cvičit v novém školním roce začínáme ve čtvrtek 12.9.2024. Týká se kroužků Děti na s…

13.08.2024

Cvičení

Klub byl založen roku 1993 a aktuálně se věnujeme především aerobním formám cvičení na všech výkonnostních úrovních - od začátečníků po elitní závodníky. Nedílnou součástí je také zaměření se na všeobecnou pohybovou průpravu u dětí. S dětmi cvičí zkušený tým trenérů a lektorů, kteří si neustále zvyšují kvalifikaci. Přinášíme dětem radost ze sportu už přes 30 let!

Děti na startu

Děti na startu

Cvičení Děti na startu je celonárodní projekt určený dětem ve věku 4 - 9 let s hlavním cílem probudit u dětí radost z pohybu. Děti se naučí základy atletiky, gymnastiky, míčových her a rozvinou sílu, vytrvalost, koordinaci pohybu a rychlost. Cvičíme v pondělí v tělocvičně FZŠ Barrandov II., kde se zaměřujeme na základy gymnastiky a pohybové hry pro děti ve věku 4 až 9 let. Ve čtvrtek v multifunkčním sále KRC Barrandov, se učíme základy gymnastiky, atletiky, míčové a pohybové hry pro děti ve věku 4 až 6 let. Kurz je vhodný pouze pro samostatné děti!

  • 1x týdně - 1 800,- Kč
  • 2x týdně - 2 300,- Kč

Dětský aerobik

Dětský aerobik

Základy aerobiku pro děti hravou formou. Kurz je určen pro všechny děti, které se rády hýbou na hudbu a chtějí si zacvičit a najít nové kamarády. Kurz je určen také dětem, které by chtěly v budoucnosti přejít do závodních skupin aerobiku. V kurzu se společně s trenérkami děti naučí základní i pokročilejší krokové variace a jejich názvosloví a základní prvky sportovního aerobiku. Cvičení lze navštěvovat jednou nebo dvakrát týdně. Cvičíme v pondělí v sále kostela na Barrandově a ve středu v tělocvičně FZŠ Barrandov II.

  • 1x týdně - 2 500,- Kč
  • 2x týdně - 3 200,- Kč

Sportmix

Sportmix

Kroužek svou formou navazuje na kurz Děti na startu a nabízí sportovní vyžití pro děti od první třídy ZŠ. Zkušené lektorky provedou děti míčovými hrami, přes gymnastiku, základy atletiky až po kondiční hry. Cvičíme v pondělí v tělocvičně FZŠ Barrandov II.

  • 1x týdně - 2 500,- Kč

Sportovní a fitness aerobik

Sportovní a fitness aerobik

Závodní skupinky aerobiku, které trénují třikrát až čtyřikrát týdně. Jsou určeny pro pokročilé děti, kadety, juniory a seniory. Závodníci se pravidelně účastní nejrůznější soutěží v aerobiku včetně účasti na MČR, ME a MS.

  • 2x týdně - 4 000,- Kč
  • 3x týdně - 5 500,- Kč
  • 4x týdně - 6 500,- Kč

Výsledky

Novice open cup, Švýcarsko, Pfaffikon

Novice open cup, Švýcarsko, Pfaffikon

12. místo, kadet ženy, Stella Kořánová

4. místo, kadet duo, Kateřina Doleželová a Stella Kořánová

03.06.2024

ME Švýcarsko, Pfaffikon

ME Švýcarsko, Pfaffikon

4. místo, senior duo, Karolína Kudláčková a Tomáš Absolon

1. místo, master duo, Nikola Kohoutková …

03.06.2024

Galerie

Závodní sezona 2014

Instagram

Partneři

FISAF
Národní sportovní agentura
MČ Praha 5
Hlavní město Praha

O nás

Naši trenéři mají odpovídající zkušenosti i vzdělání, které potvrzují i jejich dosavadní úspěchy...

Profil Studia K

Klub byl založen roku 1993. Původně jsme začínali s gymnastikou pro dívky a aerobikem pro ženy. Postupem času se klub začal rozrůstat o další aktivity jako cvičení předškolních dětí, cvičení mladších žáků, junior aerobik a cvičení žen… které prodělalo řadu obměn (kickbox, bodystiling, powerjóga atp.). Kromě pravidelného cvičení jsme pořádali víkendové pobyty pro ženy, lyžařské zájezdy pro rodiče a děti a prázdninové sportovní pobyty na horách i u moře.

V současné době se specializujeme především na gymnastické formy cvičení dětí a mladistvých (Děti na startu, Dětský aerobik a sportovní a fitness aerobik), ale také na všeobecný pohybový rozvoj dětí (Děti na startu, Sportmix). Dále nabízíme cvičení pro ženy: zdravotně - kondiční, funkční trénink.

Děti a mládež našeho klubu mají za sebou řadu výborných úspěchů na poli závodního aerobiku a fitness. Mezi našimi svěřenci jsou mistři a mistryně ČR, Evropy i světa.

Náš klub je plně otevřen všem dětem bez rozdílu výkonnosti a snažíme se vycházet vstříc rodičům i finančně v rámci našich možností. Proto také trvale pracujeme na zajištění financování našeho klubu i jinými než vlastními prostředky, např. formou grantů, dotací a darů od sponzorů.

Kontakty

Studio K Barrandov z.s.

Högerova 686, 152 00, Praha 5

IČ: 27013952

Číslo účtu: 2300638451/2010

Předsedkyně klubu

Aneta Kůrková

Děti na startu a cvičení pro dospělé

Ivana Kobelková

Dětský aerobik, závodní aerobik

Tereza Zámostná, Aneta Kůrková